Vjenčanja

Za vaše bajkovito vjenčanje


Jedna od ključnih odluka koja će odrediti Vaš veliki dan jest odabir lokacije. Za bajkovitu atmosferu i događaj iz snova prvenstveno je zaslužan ambijent samoga prostora, zbog čega su se kao najnoviji trend posebno istaknula vjenčanja na moru i zato je Sukošan kraj Zadra odličan odabir radi blizine more.

Levant Hotel&Weddings raspolaže suvremeno opremljenim restoranom za 400 uzvanika te vrtom s bazenom idealnim za koktel zabave. Parking je osiguran!

Dugogodišnje iskustvo u organizaciji jedinstvenih događanja - vjenčanja, maturalnih zabava, krizmi i krštenja, slavlja regata i drugih događanja omogućuje Vam da uživate u vašem posebnom danu. Vrhunski uređen prostor s najkvalitetnijim sustavom rasvjete Bang & Olufsen i najsuvremenijim sustavom zvuka prilagođava se vašim idejama i potrebama, kao i naš stručni tim koji vam stoji na raspolaganju svojim idejama i uslugom.

Pozdravite svoje goste elegantnim koktelom uz bazen, nastavite večerom u klimatiziranom restoranu i slavite plešući dugo u noć. Potrudit ćemo se da Vam ovaj dan ostane isključivo u najljepšem sjećanju.